Те, що вiдрiзняйе нас вiд iнших
Те і є реально наша сила».
Якось прочитав і досі тішить,
Бо нема тепер нікому діла,
Чом себе не змінюю на краще,
А застиг як пан ясновельможний.
Я й не проти, я ще не пропащий, -
Та тепер виходить що не можна.
:(
Свидетельство о публикации №121012405261
Игорь Ярин 02.02.2023 13:24 Заявить о нарушении