Зорянi ночi
Опустилися зоряні ночі,
Зірки можна дістати рукою,
Чути пісні навколо дівочі,
Пролунають вони над водою.
Серце хоче зазнати кохання
Лише раз, І на довге життя,
Під зірками здійсняться бажання
Стане казкою все майбуття.
І крилаті пісні долітають
У ночі до коханих сердець,
І надію у серце вертають
Про квітковий весільний вінець.
Серце хоче зазнати кохання
Лише раз, І на довге життя,
Під зірками здійсниться бажання
Стане казкою все майбуття.
липень 2007 р.
Свидетельство о публикации №121012400354