Вся слава Боговi

"Героям слава", "Слава Україні"...
За що славімо самі ми себе?
Так гарно в нас? Живемо без гордині!?
Куди країна наша з нами йде...

Все змінюємо Раду і міністрів...
А президентів скільки вже було?
Вони не гідні? Людоньки не чисті?
Звідкіль же владу нашу занесло?

З країн чужих, не з нашого народу?
Так ні - всі наші людоньки в верхах,
Нема чужинців, нашого всі роду,
То чому гірко в наших всіх краях?

Народу би змінитися- то й влада
Була би іншою! - Кажу не те?
Де совість є, там буде завжди правда,
Життя яка до кращого веде.

Так змінюєм спочатку себе, люди,
Нащо ті мітинги, коли в душі сміття -
Не випираєм більше свої груди,
Вчимося мати гарні почуття!

Коли любов у серці,  щедрість, чемність -
Тоді й життя все зміниться у нас,  -
Бо відійдуть усі діла нікчемні,
І прийде у родини кращий час.

А зміни в душах будуть лише з Богом,
То ж славу віддаємо всі Йому -
Вона Його, від Нього домомога,
Без Бога в душі гріх* несе "зиму".
                 24.01.2021.
*Першорідний гріх, від Адама і Єви (прим. автора).


Рецензии