Як я себе почуваю

Як я себе  почуваю,
На життя теренах,
Що на серці відчуваю?
Шляхи   незбагненні…

Іноді вони  химерні,
Ведуть не предтечі,
Та  думки  у них не вірні,
Вже складають речі…

Мов щурі вони втікають,
Як корабель тоне,
Та валізи  набивають,
Золотом червоним…

Таких прикладів  без ліку,
Така наша влада,
Так від віку і до віку,
Своїм кріслам рада…

Вони  не відчувають втоми,
Хапають до бісу…
Люду надішлють простому,
Димову  завісу…

Автор  Геннадій  Сівак.
21 січня  2021 року.


Рецензии
Правдиво, Геннадію. Вони завжди врятуються, а от простий люд...
Божого благословення.

Оксана Федишин   30.01.2021 13:44     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   31.01.2021 21:40   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.