Слухай, Нiжне Дитя моe
це – не пісня, не вірш, це – більше...
Щастя – все. Не пісні, не вірші,
щастя – все, що із нами є.
Все – без винятків: що було,
все, що є, що із нами буде.
Ті щасливі на світі люди,
хто на добре зверне і зло.
Слухай, Ніжне Дитя: печаль –
щастя тоскная оболона,
не живи у її полоні,
не носи її сіру шаль.
Слухай, Ніжне моє Дитя:
навіть сум вчить життю радіти –
щоб без суму хотіти жити,
шанувати щомить життя...
Слухай, Ніжне моє, мене:
не віршую і не співаю –
усміхаюсь, а не зітхаю:
«Хай негода нас омине».
Там, на обрії, вже за мить, –
сонце здійметься хмари вище...
Так, життя – це не вірш, та з віршем,
краще вчитись життя любить...
Свидетельство о публикации №121012201749
Ещё и мудрое!..
"Ті щасливі на світі люди,
хто на добре зверне і зло"
Спасибо!))
Елена Транковская 26.01.2021 20:57 Заявить о нарушении