Жадана бiль

ЖАДАНА БІЛЬ

Я почую свій біль через вільний крик –
Розірву пута та вудила,
Хоч мій мучитель і не  зник.
Його душа мене морила
Мій тихий світ – 22*-й рік.

Це не страшно, боятися себе:
Свій Суд, Поліція, Ґестапо.
Не в моє свято і не до мене
Простягнуть руки мама й тато
Й мовчатимуть прикмети, вночі про мене.

Мій Захід при сході.
Мої муки не як в Прометея.
Це не кара, а – звільнення
Божевільний Дефо
Первісне зло.

Мій захист – моє існування,
Мій Білль – спогадання,
Мій суїцид – саме життя,
Моя Самість – упередження:
Ними ж й ліквідуються.

2010-07-21

*фотографія автентична написанню віршу
зафіксований момент після його написання, 20:39


Рецензии