чи не пора вам засл дити в чну землю...

*   *   *

               Ігореві Олендію, письменнику і другові,
               правдистові в Ісусі Христі,
               з любовю присвячується

чи не пора вам заслідити
вічну землю
серцем любові миро істочити
куди вам розумом ходити
Прокинувшись — дивлячись в стелю



Він милосердний — то й носив
вас коло хати
заніс вас в вашу мов Свою
                оселю
і зірка світла зирить
на постелю
і біля хати
пахне м’ята

21.01.2021


Рецензии