Iндiя

"Если кто-то кое-где у нас "Порой"
Мирно жить не хочет... ,
То знайте - это кочет!.."

"А поки стан цей зберігається -
І коню в полі не лягається!.."

"Інде я" - Индия,
"Інде" - Пакистан.
Индевеет инеем
"Мій душевний стан"!..


Рецензии