к т- ворк т прожив би до ста л т

кіт- воркіт прожив би до ста літ.
їв би сир і лиш ковбаси й рибу
та хотів побачити весь світ,
втявся весь у думку хибну.
і тепер живе життя, як день
ходить м`яко між книжок і преси,
бо коли махнув був десь,
втрапив в руки десь в бібліотеці.
то ж тепер він вірний тут слуга
боронить від миш книжкове царство
і читає, що й біжить нудьга.
не життя, одне м`ясо-сметанство


Рецензии