Не переймайтесь
Не спокушайтесь…,
Не зарікайтесь…,
Та свого, принаймні, не цурайтесь!
Не переймайтеся, коли
До вас прийшли поважні тьоті,
Та зауваження знайшли
В навчальній за весь рік роботі.
Щоб показати негативний
У перевірці цій кінець,
Її проводити потрібно
Їм під червоний олівець.
За для уникнення інфаркту
Не дуже ви і переймайтесь,
Своє здоров’я на цю карту
Враз ставити не намагайтесь.
Та ще не зваблювайтесь ви,
Коли прийшли з метод.відділу,
Та зауважень не знайшли
Суттєвих та й ще по ділу.
Заздалегідь не зарікайтесь
В своїй за колектив турботі,
Та перевірки дочекайтесь
Нас з виховної ще роботи.
Не зарікайся, Чіполіно,
Від злих податків тих мздоїмців,
Які доводять до торбини
І, не дай боже, до в’язниці.
8.11.17
Свидетельство о публикации №121012005770