Музичне небо

               
 Їй так хочеться втрутитись в простір його рок - н - ролу.               
 Теж співати пісні і впадати синхронно в нірвану.               
 Їй кортить взяти в руки гітару в дуеті та соло.               
 І дійти романтичного погляду, щастя та стану.               
 Забобони пусті всі відкинути знов і назавжди.               
 Як у воду зануритись в небо музичних мейнстрімів.               
 Розтлумачити вірші в критеріях віри та правди.               
 І дивитись в онлайні кайфові концерти і стріми.               
 В її мріях гуляти з коханим в зимових суботах.               
 Відпускати самотність подалі від міста і серця.               
 Поспішати із сонцем в метро, в магазин, на роботу.               
 Вечорами в Ютубі вмикати балади та скерцо.               
 Все б змінити наразі, щоб слухати Сплін та Земфіру.               
 Роздивлятись в вітринах платівки крутих музикантів.               
 Всім дівчатам під вечір так хочеться чаю й зефіру.               
 Засинати в обіймах із милим в улюбленій хаті...               
 20. 01. 2021


Рецензии