D Fieder vum Schicksal

 
  Mat der Fieder vum Schicksal, geschnidden a geschnidden,
  Giblets lass loossen.
  D'Schicksal, w;i eng Mamm, huet mech gesch;tzt,
  all hiert Liewen huet si gefriess a Wonner geschafft.
   

              Iwwersetzung vun Usbekesch


Рецензии