Umumjahon xushomad

Talmud haqida xulosa qilganingizni yaxshi ko'raman,
etkazib berdim, uni asl nusxasida o'qidim.
Unga mukofot bersin, bu ish uchun maslahat,
biz munosib sharaf va medallar bilan.

* mualliflarning insholari va maqolalari bo'yicha mashq qilish.

Mualliflik huquqini to'lashda havola va mening mualliflik huquqim ulushi,
ko'rsatish va to'lash majburiydir.


Рецензии