Universal Schmeier

Ech hu g;r datt Dir den Talmud zesummegefaasst hutt,
geliwwert, ech hunn et am Original gelies.
Looss hie belounen, Berodung fir d;s Aarbecht,
mat ;ier a Medaillen verd;ngt vun eis.

* Praxis op Essayen an Artikele vun Autoren.

Link a m;i Copyright deelen, wann Dir Royalties bezuelt,
et ass obligatoresch unzeginn an ze bezuelen.


Рецензии