Унiверсальна лестощ

Люблю, що коротко виклали ви талмуд,
позбавили, мене читати його в оригіналі.
Нехай нагородить, рада за цей труд,
пошаною і медалями, заслуженими нами.

* Практикуйте на есе та статті авторів.

Посилання і мою авторську частку, при оплаті гонорару,
вказувати і оплачувати обов'язково.


Рецензии