Водице Йорданська
Водице Йорданська, зціли назавжди,
З тобою минають метілі і хуги,
Лиш ти є цілюща з всієї води.
Водице Йорданська, зціли, я благаю,
У душу і тіло здоров’я додай,
Тебе я у дзбанок щораз набираю,
Та й в одіж здоров’я нас всіх повдягай.
Водице Йорданська холодна-холодна,
Ти чиста, прозора, ти всюди така,
Сьогодні ти знову для всіх – живородна,
Такою сьогодні є кожна ріка.
Водице Йорданська, ще й змий негаразди,
Щоб всі ми здорові й щасливі були.
У річку пірнають і молодь, і ґазди,
А діти в здоров’ї щоб завжди росли.
Водице Йорданська, очисти назавжди
Від лиха і бід і гріхи позмивай.
І світло пізнати з тобою всяк мав би.
В цілющих краплинах усіх нас скупай.
19.01.2021 р.
Свидетельство о публикации №121011906149