18. 01. 2021. Нiкого на дворi... Лише лiхтарi...

Нікого на дворі... Лише ліхтарі...
Лиш зірка холодна... І вікна.
Лиш вікна, які яскравіше зорі, –
зорі, що ніколи не зникне.

Нікого – мов люди летять до зірок,
щоб жити в зірках щасливіше.
Цей вечір дарує всім людям урок –
щоб в мріях злітали все вище.

Я подумки – там: високо, серед всіх.
Так гарно – летіти й світити...
А зовнІ здається: під вікнами – сніг,
ліхтар, і – нікого на світі...


Рецензии
Чудесно!!!
Счастья Вам и всего самого доброго!))

Елена Транковская   26.01.2021 21:35     Заявить о нарушении