в маршрутке

Від зупинки край села
Рушила маршрутка.
І тихенько «поплила»…
Дорога – не шутка.
На зупинці боком влізла
Жінка немов пава…
Їдуть…а водій питає:
- Як, шановна, С ПРАВА?
Каже: - Кабанця кололи,
Тільки скінчивсь піст…
Майже  вже всього вмололи.
А тут тільки – трісь!!!
Слава Богу  всі живі!!!
Водій - побілів від того…
- На ремонт, каже, мені -
Заколеш другого!


Рецензии