Крещендо

               
 Димінуендо на гілках зими і січня.               
 Сніг обіймає, як коханий, що не любить.               
 Церковне таїнство у Хрещення, як вічне.               
 Вир нерозділених віршів обачно губить.               
 Крещендо стало поринає у природу.               
 Вуста потріскались від недопоцілунків            
 Світ вирушає на позичену свободу.               
 Бракує віри і пригнічених дарунків.               
 Стакато бризкає на небо пелюстками.          
 Листи палають сірниками на узбіччі.               
 Холодні стелі розмальовані зірками.               
 Ніч молитовна догорає, ніби свічка.               
 Легато дихає невидимим повітрям.               
 Птахи спілкуються за Азбукою Морзе.          
 Весна коханням, ніби, первістком вагітна.               
 На стрісі неба не загоюються сльози.            
 18. 01. 2021


Рецензии