Театральний космос

               
 Театр, як диво, постає в лаштунках сонця.               
 Його природа - гармонійна і знайома.            
 Театром марять із духовністю дорослі.               
 Партер вдихає атмосферу днів і долі.               
 Театр, як сердце, що насичує повітря.               
 Акторська гра буває часто до мурашок.               
 Натхненняя сцени, і душа яскраво квітне.               
 Знов на сніданок бутерброд і манна каша.               
 Театр, як вечір, де луна, зірки та сяйво.               
 Музичні танці, шлях поезії, природність.               
 Вино, цукерки, кава з чаєм - досить файно.               
 Сюжети різні - це любов та загадковість.               
 Театр, як небо, де є янгол - охоронець.               
 Там мальовничі краєвиди та пророцтва.               
 Мистецтво щире - передбачено законне.               
 Театр - це Всесвіт, астрономія та космос.               
 17. 01. 2021


Рецензии