Пiд Божим крилом

Ну ось і сніг нарешті за вікном,
Гарненько так… І серденько співає…
Нехай лиш нас минає вітролом,
Що зараз бачу, тільки надихає!

Все місто в сяйві – сяйво і в душі,
Так легко дихати, немовби я у казці,
В якій немає смутку, метушні,
Нема печалі навіть в жодній згадці!

Бажали снігу – ось він і лежить,
Підтанув тільки - морозець тут знову,
Ця ожеледиця нас трішечки страшить…
Та зійде вона, зійде поступово!

Вся слава Богові – покриті всі поля,
Під ковдрою пшениця захист має,
Дає нам Бог на поміч янголят,
Своє творіння завжди пам’ятає!

… Вже котрий день сніг бачу за вікном.
Як гарно жити під Божим всім крилом!
                17.01.2021.


Рецензии