21-01-16-00909 Передчасно UA

Що я роблю не так
і навіщо мені це потрібно?
І чому бачу я в своїх снах
сонце, море і небо блакитне?
Піну п'є спраглий жовтий пісок,
хвилі, вітер у пальмових пасмах...
Мушлі тихо співають про щось,
я в них чую лише: "Передчасно"...
.
Ілюстрація - з всесвітньої мережі


Рецензии