Годинник розказу казочку

2001

Годинник розказує казочку,
         наспiвує фугочку,
         гортає сторiночку...
                Мине...
Годинник рахує секундочки,
         малює хмариночки,
         i ставить навшпинячки
                мене...
Годинник - заслiплений
Далi манускриптами...
Годинник є власнiстю
Далi сюрреальностi...
                Життя навпаки...
До нього зi скаргами?
Навiщо? - все на руку
Менi...
                Зупинились роки...


Рецензии