Все, що лишилося

2001

Все, що лишилося вiд мене:
                руда свідомість блазня,
                безодня чорна самоти...
Все, що лишилося вiд мене:
                червонi цяточки падінь перед очима,
                пожовкле жовте листя сподiвання...
Все, що лишилося вiд мене:
                блакитний спокiй,
                бiла тиша...
Здається, все ж таки, - лишилось забагато,
                для того, хто збагнув себе ніким...


Рецензии