Жiнцi
До жiнки доторкатися повиннi
Лише чутливi руки...майже тiнi
Якихось почуттiв i порятункiв -
Нечутних слiв й небачених малюнкiв...
До жiнки доторкатися повиннi
Лише пестливi руки... тiльки виннi
Їй дати змогу - щастям вигравати,
Як променем, i тiлом заспiвати...
До жiнки доторкатись, як до неба, -
Таємного, хоча й близького, - треба...
Хто вмiє жiнку серцем покохати,
Того є золотi небеснi шати...
Свидетельство о публикации №121011603794