Розплющу очi
Розплющу очi - нехай лоскоче
Примхлива мрiя - я їй не вiрю...
Пестливий дотик i нiжний подих -
Лише омана, отрута стану...
Не задивлюся, не пiдкорюся
Лихiй неволi чужої долi...
Не задивлюся, не забарюся
Пiду вiд вогнищ, спокус-видовищ...
Забутi рухи згадають руки
I знайдуть силу старi вiтрила...
Хай хвилi з вiтром стають привiтнi
Сприймаю знову Всесвiтню мову...
Свидетельство о публикации №121011603712