Щасливий час

2000

Невже щасливий час минає?..
Скло розбивається й лунає -
Сумна мелодiя - рослиной,
Що проросла iз днiв щасливих...
Невже то певний розрахунок:
Щоб не залишити малюнок
Щасливих почуттiв...Втопити
У забуттi кохання квiти...
Невже я пiдкорюсь оманi,
У паморочливiм дурманi
Сумнiвних пестощiв - забуду,
Що вибiр мiй - собою бути...
Завжди й усюди щастя чути...


Рецензии