Моя любов
Автор слів, мелодії, виконавець – Бруна
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=isjwG5OPuaE&ab
1к.
Лiкуй мене, моя любов!..
Час не лiкує - час минає:
Отрута серце поглинає
I розчиняє біллю кров...
Лiкуй мене, моя любов!..
2к.
Тримай мене, моя любов!..
Пiсля затримань помилкових
На тіло осідає попіл,
Щораз - виснажливим майном...
Тримай мене, моя любов!..
3к.
Спiвай менi, моя любов!..
Пiсля литавр i барабанів
Життя, здається, - змiна станiв,
Лише любов не знає змов...
Спiвай менi, моя любов...
4 к.
(Написаний у 2021 році)
Відроджуй світ, любов,
Освітлюй час, любов,
Продовжуй зміст, любов.
Відроджуй нас, любов.
Свидетельство о публикации №121011603696