Вiрш каяття

Присвята украєнському сучасному композитору Iгорю Щербакову

...Зiрветься тиша... прiрва мiж очей...
...Блакитний попiл падає, немов би
   Нестямний стогiн: скiльки-но дверей
   Вiдкритих не вiдчув, ягня бездомне...
...Забув... i годi... Пам'ять, мов дитя, -
   Тебе лякає лоскотливим жахом...
   I кожна мить тремтить: все маяття -
   Все те, що хтось назвав невпинним шляхом...
...Облиш свiй сум!.. Чекання є абсурд!..
...Iди-но геть!.. Шукай забутий кут...


Рецензии