Пройдись...
А краще-в моїх підборах,
бо мити кістки за спиною-
то справа людей в мінорах.
То хоббі невдах і ледачих-
плітки в закутках збирати.
Заможний, говорять, не плаче.
Та звідки, кому це знати?
А спробуй в мій одяг убратись,
спецій моїх скуштувати...
Тоді можна буде змагатись
на рівних, дискутувати.
Однакових? Ні, не існує.
Окреме життя- планета.
І кожного доля гартує.
Тож, заздрість-страшна монета.
Лишайся завжди людиною!
Фейсбуки, Тік Ток, Інстаграми...
Пройдись чужою стежиною
раніш, ніж лишати там плями.
Свидетельство о публикации №121011603488