Дулый торсын эйдэ бураннар...
Безнен, очен килде салкын кышлар,
Безнен, очен оча бураннар,
Безнен, очен ява карлар тышта,
Без яратып котеп торганнар...
Кышны яратабыз: серлэре бар
Икебез генэ белэ торганнар...
Точе сузлэр эйтмим,дустым,ярар:
Безнен, яшьтэ килешми алар...
Кортлэр узган итек тубыгыннан,
Хэркон усаллаша бураннар...
Курыкмыйбыз буран салкыныннан:
Йорэклэрдэ сунмэс ж,ылы бар.
Кур: узгэреп кар астында калган
Без янэшэ йоргэн урамнар...
Карны ерып, барыбер алга табан.
Дулый торсын эйдэ бураннар...
Бураннын, да ж,ирдэ уз хокукын
Даулап яулый торган эше бар,
Узгэрешлэр тулы тормыш утын
Кабыза торган зарур коче бар.
Иссен ж,иллэр, яусын салкын кар...
Узгэрештэ яшэу коче бар!
16 январь, 2021 ел
Свидетельство о публикации №121011603456