***

Де сутеніє всюди
І все в пітьмі не те,
Вгризаються злі люде
В те, що тобі святе.

На "лівих" і на "правих"
Розділені завжди,
Бажаючи розправи,
Плітуть свої сліди.

Так брат іде на брата,
Із помсти кожен крок.
Там Фімбульвінтер клятий
І поряд Рагнарьок.

В крові такі дороги.
...Долоні на лице -
Сумують древні боги.
Бо боги - не про це.


Рецензии