Святы вечар, шчодры вечар!
Святы вечар, шчодры вечар!
Як у маіх сяброў - Каляда на двары!
Святы вечар, шчодры вечар!
Каляда на двары - згода ў сям'і!
Святы вечар, шчодры вечар!
Згода ў сям'і - здароўе ў целе!
Святы вечар, шчодры вечар!
Здароўе ў целе - ўдача ў деле!
Святы вечар, шчодры вечар!
Удача ў деле - ў хаце вяселле!
Святы вечар, шчодры вечар
Свидетельство о публикации №121011305370