Озатам

Тошлэремэ керсэн жаныкаем
Йомшак кулларыннан сине тотып
Мин сузыплай убэрмен иде
Кукрэгенэ башкайларны куеп.

Хыялымда экиятлэр сатам
Кайтырып булмаганны белсэм дэ бит
Уянарга телэмим, бетеп саташам
Бергэ булган чак эзгенэ сузылсын дип

Тошлэремдэ тугел, онемдэ бит
Мин хаманда сине яратам
Тон куенында мамма тиргэ батып
Сине юксынып куркып уянам.

Ут яндырмый озаклап ятамын
Бэхет чакларны искэ тошереп
Эллэ нинди уйларга батамын
Йорэк яраларын тагын каерып.

Кунелемдэ иртэн тынычлатам
Тоннэ тирбэлэнгэн хыялларны
Коннэр,тоннэр - меннэр тапкыр сине
Мэнге кайтмас юлларга озатам.


Рецензии