Trump, you are welcome to come to us
You may build towers, fields for golf.
Russia for the soul is spacious, vast
Here's incult Kolyma (a joke).
If you are tired of all the lies,
If before it you feel no forces -
Here you will find the way that's right,
because the Truth is in Russia always.
Трамп, а давай ты приедешь к нам
Елизавета Судьина
Трамп, а давай ты приедешь к нам,
Башни построишь, поля для гольфа.
Есть невозделанная Колыма
(Шутка). В России - душе просторно.
Если тебе надоела ложь,
Если пред нею ты стал бессилен -
Помни, в России ты путь найдешь
К Правде, ведь Правда - всегда в России.
Свидетельство о публикации №121011206462