Примарнi плани
Розкажи про свої плани.
В душу селиться тривога,
відкриває в серці рани –
як, їх втілити в життя?
Як, зробити все найкращим?
Як? Як? Як?...
до забуття,
все, щоб не було пропащим.
День і ніч
життя майбутнім.
Усім роздані завдання.
Спокою нема присутнім
й тільки но проснулись,
… зрання.
Всіх вже нудить від тих планів,
кожен день життя, мов пекло.
ПОсуду тріск,
бій стаканів…
в очах гнів, усе померкло:
– Що?
Мені більше всіх треба?
Я стараюся для вас!
Чи все падає із неба?
Тільки в мене сил запас?
Хочеш засмутити Бога –
не живи, а будуй плани.
Замість спокою – тривога,
в душах рідним – ятри рани.
10.06.2020 р. Мурманськ
Свидетельство о публикации №121011206395