Литае не просто так
Літає в небі голікоптер
Літав він, як раніше, так і тепер,
А що він там робить?
Ніхто нам нічого не говорить.
Але все ж у Верховній Раді
Сказали, що всі українці
бачити його ради
Бо літає він не просто так,
А спостерігає, де хто живе і як.
Там, у кабіні - пильні глядачі,
Кругом все бачуть, навідь, що
у бабки у печі:
Варить кашу, борщ чи самогонку,
А вона показує казан пустий їм
у догонку...
А може, лісові гуляки, десь .
вогонь не потушили,
Косулю або лисицю застрелили;
Порушник хотів би перейти кордон -
Йому не дали нарушити український
закон.
Голікоптер все бачить з висоти
Куда, кому й про що ми пишемо листи,
Завжди і всюди береже наш спокій
Шле нам привіт, а молодий пілот -
окремо дівчині чорноокій.
29.Х.2020.
голікоптер - вертолет
Свидетельство о публикации №121011200288
Валентина Волгская 13.01.2021 12:00 Заявить о нарушении
Виктор Старик 13.01.2021 17:34 Заявить о нарушении
Всего вам самого доброго. А как пишется так и пишите, славянские языки они ведь родные...
Валентина Волгская 13.01.2021 18:06 Заявить о нарушении
Спасибо Вам,Валентина, за сочувствие и поддержку. С уважением Виктор.
Виктор Старик 13.01.2021 18:48 Заявить о нарушении