день подяки

Сьогодні відмічають день Подяки.
Я дякую, Творець, тобі
За ті розквітлі в полі маки…
За неба очі синьо-голубі.
Дякую, Господи, за вроду,
Яку ти дав моїй землі.
Я дякую тобі за воду-
Пливуть якою кораблі.
Дякую, Боже, за родину!
Що є у кожного із нас.
За кожну ту життя годину!
За Вічності великий глас.
Я дякую, Господь, за ниву,
Що щедро родить рік у рік.
За друзів посмішку щасливу,
І за прийдешній Новий рік!
Сьогодні день Подяки відмічають,
День щирості і день терпіння.
Між нами ангели літають
І дякують за розуміння.


Рецензии