З Тобою Реч...

      З Тобою — Речі...


Речі духу — кращих чують...
Це є Ти?
а люди лиш кочують?
в метушні?
а треба випасти із суєти?
і тут же тугошийні
й твердолобі
в озлобленнях на
попереднії озлоблення —
а як же випасти із суєти?!!


Ану тебе!
Кохання — і Вогонь... і як тут
                снити?
В церкву не бігли?
Це — неможливо пояснити!
Побігли — і гукати!
Побігли і — гукнути!
Це речі — кращих чують. Потрібно б розгорнути...


Та це вже як напалм!..
          це неможливе — снити?
В церкву не бігли??
це неможливо — пояснити
бо Ти?!
ці люди лиш кочують?..
і ця любов — в верхи дерев??
заколупаються гасити


згорять
бо це не пояснити
З Тобою кращі речі... й кращих чують...

10.01.2021, з причастям,
свято Йосипа-обручника, Давида-царя
і Якова-брата Господнього...


Рецензии