Таехуды, каей заердае у уарзтаей саерибар

Таехуды, каей заердае у уарзтаей саерибар.
Каей фын у аенаемает. Аенаемает йае бон.
Каей саенттае хаеххон маргъау таехынц уаегъдибар.
Каей уды нае калы дзаенаеты дыргъдон.

Йае уарзоны фендмае каей заердае нае баеллы,
Каемаен каенынц стъалытае иухуызон рухс,
Саеумаерайсом хъарм тынтае ууыл фаекаелынц,
Аенае 'рхаендаег а заеххыл уый у аедзух.


Рецензии