Вiн тiка. Загадка

Ми його всі добре знаєм,
Часто він від нас тікає.
Тільки нічка на поріг,
Він вже в ліжко хутко ліг.
Та бджолиний рій думок
Проганяє його знов.
Ось такий він полохливий!
Відгадайте це ви диво.


Рецензии