Ясмина

ДIа-хьа хьежаш улл Ясмина,
БIаргаш шерра хьал-Iо лекх.
Цунна уллув я Мадина –
Цо из хьесташ, илли лекх.

Сатеме да бера алар,
Цкъаза; елаялар доал;
Зем боаккхаш да бIаргий хьажар,
Шийга кхаьчача санна доал.

Дуне довза гIерт Ясмина,
Хургйолаш мо шийна йоал;
БIукъажацабеш халонна,
Укх дунен чу яха йоал.

20.03. 2015.


Рецензии