Сенна еза яьсса кхийна тIехье
Йоацаш хилча цунца вIалла яхь,
Доацаш хилча цунна цхьаккха маьхе
Эздел, гIулакх, нахацара эхь;
Iалашона цабеш хилча мах цо,
Хоза оамал кхессача цо дIа,
Башха доацаш хилча дика е во –
Иштта тIехье сенна яха Iа?
13.02.17.
Свидетельство о публикации №121010908507