Промiж серпем та вереснем

щовiвторка брали спiльний вихiдний
та на вулицю виходили лише за сигаретами
коли кінчались.
хоч курили тільки по одній
пiсля кохання.

ми були вiдвертими
з собою і з літом, що ревіло за дверима -
як выйдешь рано вранцi - обернешся вночI.
але зима розправила вже свої крила
нас розвела на двi непересiчнi течії.


Рецензии