Спросоння холодно

#Дитячі_балачки, #В_Изначальном_Направлении

СПРОСОННЯ ХОЛОДНО

«Мам?!
Ма-а-а-м?!.. Маам?!..» -
Так, це маму кличу Я,
Так кликало моє дитя,
Її дитя кликало зранку
«Маам!»

Трохи не хватає тепла
Прокинувся.
Спальня пуста, самітня
Вилажу з «Малютки», через ґрати
І йду шукати: де ж це всі?
Надворі.

Холодно та не від стужі
Холодно – бо сам.
Бо поки у дворі пораються всі,
Я люблю дивитися в вікно.
Там – тепло!
Там синички, вишні, там мороз.

2021-01-02


Рецензии