Поппури на 2 голоса юмор
Вдоль по дороге троечка мчится…….. може до мене милий летить
В лунном сиянии ранней весною …….. як ми кохались, наче вві сні.
Помнятся встречи, друг мой, с тобою……знову зустрінемось ми навесні.
В час роковой, когда встретил тебя …..зустріч була наша наче у казці.
Страстно, безумно тебя полюбя ……. я закохалась, повірила в щастя.
Сколько счастья, сколько муки………… скільки світла і надій.
Час свиданья, час разлуки ………… я твоя, коханий мій.
Дорогой длинною, погодой лунною ……… видно, хоч голки збирай,
И с той старинною, да семиструнною ….. що завела мене в рай.
В даль родную новыми путями ………….. вже чекає нас святий отець,
Ехали на тройке с бубенцами …………… під вінець, коханий, під вінець.
Свидетельство о публикации №121010805534
Вот уже несколько дней пою « Нiч яка мicячна » а тут ваш шедевр...прямо сердце защемило...спасибо от души 🙏
С теплом.Милка
Милка Ньюман 09.01.2021 03:29 Заявить о нарушении