nesten if lge Gogol

               
Til den gamle kosakken
Oberst Taras Bulba
kommer etter endt utdanning
fra Kiev-akademiet
   hans to s;nner -
   Ostap og Andrey.
Men uten masker ...
                oversettelse fra usbekisk
                Anatoly Volkov 58


Рецензии