Мiсячнi ночi

Місячні ночі
Літні, прохолодні
Зривають з ліжка, роздягають
Відчуття…

Запах сіна, минулої трави
Остюки, осоти
Додаткові дотики
На згадку, пам’ятно печуть

Ранок на самоті
Зриває кинутись в природу
Зануритися в став
Намулом вритися по пах

Шалені відчуття
Потребує потреба визрівання
Завжди превалював землі
А у воді – відчуття якісь дивні.

2021-01-06


Рецензии