Odamlar va kuch

Oh sevgi tufayli necha marta,
siz o'ldirdingiz, "ruhning yordamchisi",
Yong'in, qo'lda qilich
beshda, oyoq-qo'l tarqaldi.

Siz vijdon va huquq haqida gapirasiz, *
"Bu Xudodan", lekin hiddan hid keladi.
Odamlar nomidan siz taqiqlaysiz
ehtiyotkorlik bilan va podaning manfaati uchun.

Xalq va hokimiyat shu qadar shafqatsiz
tishlaydi, shafqatsizlarcha qatl etadi.
Chalkashlikda hamma narsa amalga oshadi.
Yer hamma bilan yarashadi va qabul qiladi


Рецензии