Схаменись!
за моЕ святе.
Бачу, гузно, горить дуже,
Та язик мете.
Схаменись, окстись, дурненький!
Справа то невтiм...
(бiдолага ти старенький)
Скоро гряне грiм!
Вiн дивитись буде душу -
там твоi дiла!
А я тут, по iнтернету,
бачу що гнила!
Не молись на того пiвня,
Не лякай бика!
СХАМЕНИСЬ! Бо буде пiзно,-
Ниточька тонка.
Извини! Я так, проездом-
КТО-ТО подсказал!
Мне душа, чужая, - бездна!
Срок, лишь, жизни - мал!
03.01.2021
мой ответ Анатолию Зурнаджи
на стих "Телячий спор"
Свидетельство о публикации №121010400896